Nieuws

Aanscherping handhavingsbeleid dieselmotorenemissie

De Nederlandse Arbeidsinspectie heeft aangekondigd strenger te gaan controleren op gebruik van deze machines. Omdat er voldoende alternatieven beschikbaar zijn, moet de inzet van dieseltrucks zoveel mogelijk worden beperkt. Wie toch nog dieseltrucks in zijn hal gebruikt, zal deze in de meeste gevallen binnen 6 maanden moeten vervangen.

Lees verder

VCA certificering

Vol trots mogen wij mededelen dat wij vanaf nu VCA* gecertificeerd zijn. Met VCA* hebben we aangetoond niet alleen te voldoen aan de eisen van de Arbowet, maar ook dat wij veiligheid, gezondheid en milieu serieus nemen. Beheersen en verbeteren is een continue proces waarmee voortdurend aandacht en zorg voor veiligheid, gezondheid en milieu gevraagd wordt.

Lees verder

Nieuwe lijn Cesab heftrucks

De design afdeling van Cesab is druk geweest. De complete lijn elektrische heftrucks is gerestyled en verbeterd. De trucks zijn ontworpen om ergonomisch en met maximale productiviteit te kunnen werken. 

Lees verder

Lithium-Ion in alle Cesab magazijntrucks beschikbaar

De volledige range Cesab magazijntrucks zijn vanaf heden, af-fabriek uit te voeren met Lithium-ion batterijen.

Lees verder

Introductie Cesab O-serie

Ontworpen om aan elke behoefte te voldoen in een omgeving waar veel van de truck verwacht wordt: Cesab introduceert een complete range orderpicker trucks.

Lees verder

Registratieplicht heftrucks op openbare weg

Per 1 januari jl. geldt een registratie- en kentekenplicht voor mobiele machines (dus ook heftrucks) die gebruik maken van de openbare weg.

Lees verder

40 jaar Sanders Heftrucks

In 2020 bestaat Sanders Heftrucks 40 jaar! Wat een mooi jubileumjaar had moeten worden, werd ruw verstoord door ons aller bekende stoorzender Covid-19.
Met alle onzekerheden over de toekomst, werden de feestelijkheden vooruitgeschoven, totdat we nu ‘ineens’ bij het einde van dit jaar zijn aangekomen. Ondanks de rare tijd waar we nu middenin zitten, willen we toch nog even stil staan bij ons 40-jarig bestaan.

Lees verder

Sanders Heftrucks behaalt hoogste ASEC status: Excellent

Met grote trots mogen wij mededelen dat Sanders Heftrucks excelleert in kwaliteit volgens de ASEC-norm. Daarmee is Sanders Heftrucks de eerste Europese dealer die deze hoogste status heeft verkregen. ASEC, Aftersales Service Evaluation and Certification, is een kwaliteitscertificering van Toyota Industries Corporation, Japan.

Lees verder

LPG Service

Waar haalt u de LPG voor uw vorkheftruck vandaan? Al enige tijd is het niet meer toegestaan om uw flessen zelf aan de pomp te vullen…

Lees verder