Flexibele lease en huur oplossingen

Bij Sanders Heftrucks profiteert u van een scala aan flexibele oplossingen om uw truck te financieren, inclusief onderhoud en verzekering. Met onze all-in lease-faciliteiten kunt u investeren in nieuwe trucks zonder uw balans te belasten.

Wij komen graag bij u op locatie kijken wat uw wensen zijn en wat past binnen uw locatie. Daarna wordt een passende offerte opgesteld. Na levering van de truck betaald u een vast maandtarief, welke vastligt voor de gehele looptijd van de overeenkomst. Daarnaast zijn onderdelen, batterijen, laders, onderhoud en keuring meegenomen in de lease en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Als u snel een truck nodig heeft of maar voor een korte periode, dan zijn onze huur oplossingen iets voor u. Wij hebben een complete range aan vorkheftrucks en warehousetrucks beschikbaar die direct kunnen worden ingezet. Zo hebben wij direct een geschikte, kwalitatieve machine voor u klaar staan.

Gaat u uitbreiden of wordt uw productie aangepast? Wij kijken met u mee naar mogelijke verbeterpunten of besparingen. Dankzij onze expertise zorgen wij altijd voor een passende oplossing.