VCA certificering

Helmond, 8 december 2023

Vol trots mogen wij mededelen dat wij vanaf nu VCA* gecertificeerd zijn. Met VCA* hebben we aangetoond niet alleen te voldoen aan de eisen van de Arbowet, maar ook dat wij veiligheid, gezondheid en milieu serieus nemen. Beheersen en verbeteren is een continue proces waarmee voortdurend aandacht en zorg voor veiligheid, gezondheid en milieu gevraagd wordt.

VCA staat voor Veiligheid Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers en is een lijst met aandachtspunten en werkmethodes op het gebied van veiligheid en gezondheid. VCA helpt om risicovolle situaties beter in te schatten en daarmee veiliger en gezonder te werken.

De VCA-bedrijfscertificering is voor Sanders Heftrucks een management systeem waarmee veiligheid op de werkvloer bevorderd wordt. We werken hiermee volgens de algemeen geldende procedures en beschikken over de benodigde kennis en vaardigheden. Met een VCA-certificering laten we zien dat we ons bewust zijn van de risico’s die medewerkers kunnen lopen tijdens hun werk. En daarnaast tonen we aan hoe wij deze risico’s beheersbaar houden en hoe onze medewerkers hiermee om moeten gaan om ongevallen te voorkomen.

Met deze certificering kunt u als klant en relatie vertrouwen op de aantoonbare kwaliteit die Sanders Heftrucks biedt. Zodat wij naast het leveren van hoogwaardige producten en een excellente service zeker ook oog hebben voor een verantwoordelijke, veilige en gezonde manier van werken.

Het behalen van de veiligheidscertificering is een aanvulling op onze bedrijfsprocessen. Bart Sanders: “Het ontvangen van de VCA-certificering is een belangrijke mijlpaal in onze organisatie, want veiligheid en gezondheid van onze medewerkers staat voorop. Al jarenlang besteden wij veel aandacht aan kwaliteit, veiligheid en continue verbeteren, waarmee de toekenning van VCA* een kroon op ons werk is”.

Ga terug naar het overzicht