VCA* certificering

Met ingang van december 2023 mogen wij ons VCA* gecertificeerd noemen. Met VCA* hebben we aangetoond niet alleen te voldoen aan de eisen van de Arbowet, maar ook dat wij veiligheid, gezondheid en milieu serieus nemen. Beheersen en verbeteren is een continue proces waarmee voortdurend aandacht en zorg voor veiligheid, gezondheid en milieu gevraagd wordt.

Met deze certificering kunt u als klant en relatie vertrouwen op de aantoonbare kwaliteit die Sanders Heftrucks biedt. Zodat wij naast het leveren van hoogwaardige producten en een excellente service zeker ook oog hebben voor een verantwoordelijke, veilige en gezonde manier van werken.

Het behalen van de veiligheidscertificering is een aanvulling op onze bedrijfsprocessen. Bart Sanders: “Het ontvangen van de VCA-certificering is een belangrijke mijlpaal in onze organisatie, want veiligheid en gezondheid van onze medewerkers staat voorop. Al jarenlang besteden wij veel aandacht aan kwaliteit, veiligheid en continue verbeteren, waarmee de toekenning van VCA* een kroon op ons werk is”.