Merken

Cesab

CESAB Material Handling Europe werd in 1942 opgericht in Bologna (Italië) en sinds het allereerste begin staat de klant centraal. CESAB is toonaangevend in heftruck innovatie en design. Naast het hoofdkantoor in Brussel en de verkoopondersteuning in Bologna beschikt CESAB over een uitgebreid netwerk in 29 landen van 120 exclusieve en onafhankelijke dealers over heel Europa.

De vorkheftrucks en magazijntrucks voor Europa worden ontworpen, geproduceerd en getest in fabrieken in Frankrijk, Italië en Zweden, waar gebruik wordt gemaakt van de beste productieprocessen ter wereld. Dit garandeert de hoogste kwaliteitsnormen, meer flexibiliteit, kortere levertijden en lagere impact op het milieu.

Dit alles geeft de klant het voordeel van hoogwaardige producten, ondersteund door sterke lokale service, tegen een zeer aantrekkelijk (lease-)tarief!

hook-shape

Icem

ICEM is opgericht in 1961 en heeft zich gespecialiseerd in maatwerk magazijntrucks. Dankzij de jarenlange ervaring en de compactheid van de firma kunnen zij iedere opdracht persoonlijke aandacht geven en daarmee zowel efficiënt als flexibel blijven. Snelheid, stiptheid en vaardigheid in techniek en commercie zijn de speerpunten van ICEM.  ICEM garandeert de hoogste kwaliteitsnormen en doordachte oplossingen. De trucks van ICEM kunnen tegen de zwaarste omstandigheden en zijn een aanwinst voor veel bedrijven.

Prins

Prins vorkheftrucks kenmerken zich door de terreinvaardigheid en een lage bodemdruk die normale vorkheftrucks ontberen. De unieke eigenschappen van een Prins vorkheftruck komt voort uit de toepassing van grote wielen in combinatie met een laag eigen gewicht. De grote bodemvrijheid geeft de mogelijkheid met de Prins heftrucks obstakels te nemen zonder dat de machine vastloopt.

Prins Tiger heftrucks gebruiken als basis een Cesab heftruck. De vorkheftrucks zijn zodanig aangepast dat de heftrucks geschikt zijn voor het rijden op onverharde grond.

De Prins Tiger heftrucks worden toegepast in onder meer de tuinbouw, fruitteelt, landbouw, verhuursector, tentenbouw en utiliteitsbouw; in alle bedrijfstakken waar een standaard heftruck niet toepasbaar is, omdat deze te weinig mogelijkheden heeft om van het verharde pad af te gaan.

Prins heftrucks worden aangedreven door een elektro- of dieselmotor. Ze zijn leverbaar met verschillende hefhoogtes en hefvermogens.

 

Sanders Heftrucks

Simai

SIMAI is een Italiaans merk met Europa's breedste assortiment elektrische trekkers en platformtrucks met een trekvermogen van 1,5 tot 50 ton. De drie hoofdcategorieën omvatten in totaal 13 modellen met 3-wielen, 4-wielen en platforms. Elk model biedt tal van mogelijkheden waarmee deze volledig naar eigen wensen aan te passen zijn.

Elke klus en elke locatie, de elektrische trekkers en platformwagens van SIMAI bieden de oplossing voor intern transport die u nodig hebt. Elektrisch dus emissievrij, kunnen ze zowel binnen als buiten ingezet worden.

De AC-aandrijfmotortechnologie zorgt dankzij een minimum aan componenten en een betere energie-efficiëntie voor zeer weinig onderhoud. Deze technologie maakt dat de truck snel van rijrichting kan veranderen en automatisch kan remmen zodra de chauffeur het gaspedaal loslaat.

Er zijn meerdere koppelingsoplossingen beschikbaar waarmee u de SIMAI-trucks met een groot aantal aanhangers kunt gebruiken.