ASEC Excellent

Sinds 2020 is Sanders Heftrucks in het bezit van de hoogste status volgens de prestigieuze ASEC-norm. Al vanaf 2015 mogen wij ons ASEC gecertificeerd noemen, en met de opwaardering naar Excellent hebben wij bewezen ons continu te blijven verbeteren.

Als eerste Cesab dealer in Europa hebben wij deze hoogste status mogen ontvangen. ASEC, dat staat voor Aftersales Service Evaluation and Certification, is een kwaliteitscertificering ontworpen door Toyota en deze wordt toegekend aan organisaties die uitblinken in klantenservice en kwaliteit. De organisatie die een ASEC certificering uitgereikt heeft gekregen, heeft bewezen zich te onderscheiden op elk niveau van optimaliseren en organiseren. Van werkruimten, voertuigen, onderdelenopslag, communicatie en meer, voor een maximale productiviteit en klanttevredenheid.

Het ASEC programma inspireert ons om nog gestructureerder en georganiseerder te werken, waardoor onze processen continu verbeteren en wij u nog beter van dienst kunnen zijn. Het borgen van het kwaliteitssysteem is even zo belangrijk als het continue verbeterproces. Alleen door verbeteringen door te blijven voeren, elkaar aan te spreken op verantwoordelijkheden en plezier te houden in ons werk, kunnen we ons concentreren op de taak die voor ons ligt: onderhoud en reparatie van vorkheftrucks, orderpickers, pallettrucks, stapelaars, reachtrucks enz. Daar doen we het voor.