Nieuwe lijn Cesab heftrucks

Het elektrische segment binnen het Cesab-merk is een complete re-styling ondergaan. De trucks zien er modern en stijlvol uit en zitten vol kleine en grote verbeteringen in ergonomie, productiviteit en veiligheid. Cesab heeft de B200, B300/400 en B600 serie, waarbij de B200 de lichtere trucks zijn, B300 (3-wielers)/B400 (4-wielers) voor gemiddelde inzet en B600 heavy-duty trucks. 

De zwaardere trucks zijn bijvoorbeeld voorzien van een volledig zwevend bestuurderscompartiment dat losgekoppeld is van de rest van het chassis en gemonteerd is op vier volledig geveerde dempers. Overdracht van trillingen naar de chauffeur worden hiermee maximaal gereduceerd voor een optimaal bestuurderscomfort. 

Daarnaast zijn de machines uitgevoerd met een volledig verstelbare armsteun, waarin display en noodknop geïntegreerd zijn voor makkelijke en snelle toegang en volledige controle. Een optioneel kleurendisplay en nieuwe interface biedt een volledig overzicht van de truckfuncties, terwijl een nieuwe uitgebreide lay-out maatwerk biedt. 

Een volautomatische parkeerrem treed in werking wanneer de truck stopt en schakelt automatisch uit wanneer de truck in rij-modus staat en het gaspedaal wordt ingedrukt. Daarnaast treed de rem vanzelf in werking op hellingen wanneer het gaspedaal losgelaten wordt. Andere veiligheidsfuncties zijn o.a. exceptioneel goed zicht door Cesab gepatenteerde IMD mast technologie, de automatische snelheidreductie in bochten, optionele last- en/of hoogte indicator, achteruitrijcamera, blue spot en zone-lampen. Een en ander uiteraard naar wens in te stellen, uit te breiden of toe te voegen. 

Kortom de nieuwe lijn Cesab elektrische heftrucks voldoen aan de hedendaagse behoeften van bedrijven. Het zijn sterke, hoogwaardige en energiezuinige machines die bestuurders comfortabel, veilig en optimaal werkcomfort bieden. Voor ieder type werk en in ieder type magazijn.

Meer informatie over deze trucks in uw magazijn? Neem dan contact op met ons en wij adviseren u graag!

Ga terug naar het overzicht