Service en onderhoud

Goed onderhoud is onmisbaar, daarom nemen wij uw truck op in ons geautomatiseerde Service systeem, waarin alle werkzaamheden worden bijgehouden. Op elk gewenst moment kunnen wij u informeren over de staat van uw materieel. Daarnaast houden wij oog op de tijdsspanne van de periodieke servicebeurten waarbij de truck geheel wordt nagekeken. Eventuele defecten worden dan ook meteen worden verholpen.

Uw trucks, batterijen en laders keuren wij volgens de BMWT-normen. Hiermee voldoet u aan alle wettelijke normen en bent u verzekerd van een veilige machine.

Bij Sanders Heftrucks heeft u één aanspreekpunt met betrekking tot het onderhoud en de keuring van uw intern transport. U wordt door ons tijdig geïnformeerd wanneer uw truck toe is aan onderhoud, zodat wij komen op een moment dat het u uitkomt. Onze servicewagens zijn uitgerust met gereedschap en onderdelen waarmee onze monteurs efficiënt en vakkundig hun werkzaamheden uitvoeren.

De kans dat een defect optreed is echter niet uit te sluiten. Meestal ontstaat deze op een moment dat het niet gelegen komt en dan is het zaak om de storing snel te verhelpen. Onze gecertificeerde monteurs zijn u dan ook, dag in – dag uit, snel van dienst op iedere gewenste locatie. Sanders Heftrucks heeft veel ervaring met het aandragen van adequate oplossingen zodat u weer snel verder kan met het werkproces. En mocht een storing niet direct kunnen worden opgelost dan kunnen wij een overbruggingstruck inzetten zodat uw productie niet wordt verstoord.

 

Voor grote reparaties wordt uw truck opgehaald en naar onze werkplaats gebracht. Hier hebben wij  de meest geavanceerde apparatuur voor een goede en snelle reparatie.